diumenge, 16 de setembre del 2012

Històries del Bus, a la final dels Premis Blocs Catalunya 2012


Es un plaer informar-vos que aquest bloc, Històries del Bus, ha estat seleccionat com a finalista als Premis Blocs Catalunya 2012, dintre de la categoria de Turisme i Viatges (Blocs Personals).

Dintre de la mateixa categoria també han estat seleccionats els següents Blocs:
Moltes gràcies a tothom per seguir el meu bloc. Arribar fins aquí per a mi ja és un premi i un gran reconeixement. Ara haurem d'esperar la decisió del jurat, que es coneixerà a la gala de lliurament de premis que es farà a Reus el primer cap de setmana d'octubre.

Molta sort a tots els blocs finalistes!

Podeu veure tota la llista de blocs finalistes a cada categoria a la página http://www.stic.cat/premis-blocs-catalunya-2012/finalistes-premis-blocs-catalunya-2012/ de l’associació STIC.CAT. 

L'associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement ) neix l’any 2008 amb la vocació de ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

9 comentaris:

  1. Enhorabona Lluís!
    Encantats de compartir final amb tu. Com bé dius, arribar-hi ja és tot un premi. Però estem també contents de conèixer a través d'aquests premis nous blocs ben interessants que des de fa poc hem començat a seguir, com el teu!
    Ens veiem a Reus! ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Us dic el mateix! L'important es contribuïr a la cultura catalana compartint coneixements i experiències, al mateix temps que coneixem d'altres blocs i persones.

      Per cert, el meu nom és Angel ;-D

      Ens veiem a Reus!

      Elimina
    2. Que malament... fa ja unes setmanes que et seguim i ja t'havíem batejat amb un nou nom. Tenim un amic que condueix un autobús i suposo que hem associat idees... Disculpa.
      Sí! Ens veiem a Reus!

      Elimina
    3. Jaja! Cap problema! Bé, és una anècdota més d'Històries del Bus ;-D Ens veiem a Reus!

      Elimina
  2. Enhorabona des de "gorgues de la Garrotxa".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Ramon! Igualment!! Enhorabona!! Ens veiem a Reus!

      Elimina
  3. Moltes felicitats!!! Vaig conèixer el teu bloc durant el procès de votació dels premis perquè ma àvia té una casa a Sant Pere i els meus pares van a Barcelona amb el Monbus a l'estiu perquè no poden dormir bé a Hospitalet que és on vivim normalment. Jo prefereixo quedar-me a casa i no matinar tant... Molta sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies i igualment!! La teva àvia és de Ribes de tota la vida? Els teus pares potser també tenen anècdotes que explicar!! ;-D

      Ens veiem a Reus!!

      Elimina

Gràcies per deixar i compartir el teu comentari!